Corendon Summer Tour

Op zaterdag 9, woensdag 13, en zaterdag 16 juli 2022 zullen vijf landen naar het Rugby stadion in Amsterdam komen voor de Corendon Summer Tour. Een echte primeur van Rugby Nederland, het is de eerste keer dat een toernooi in deze vorm zal worden georganiseerd in Europa. Amerika, België, Canada, Tsjechië en Nederland zullen met verschillende U18, U20 en U23/Supercup teams afreizen naar Amsterdam om, in totaal, vijftien wedstrijden te spelen.

Een geweldig evenement met 3 dagen, 15 wedstrijden en 12 verschillende teams. Op iedere wedstrijddag zullen er maar liefst 350 atleten rondlopen van verschillende nationaliteiten. Amerika zal meedoen aan de Corendon Summer Tour met het onder 18, het onder 20 en het onder 23 team. België en Nederland zullen ook toetreden met alle drie de leeftijdsklassen. Het onder 23 team zal echter voor België bestaan uit de Brussel Devils en voor Nederland is het team Delta (beide uitkomend in de Rugby Europe Super Cup). Canada zal naar Amsterdam afrijzen met hun onder 18 team en Tsjechië met hun onder 20 team.

Op de wedstrijddagen zal er gedurende de hele dag een programma vol met wedstrijden zijn. Van ’s ochtends 11.30 uur tot aan ’s avonds 19.10 uur zal er mooi rugby worden gespeeld. Op de wedstrijddagen zullen de onder 18 teams als eerste hun wedstrijden spelen gevolgd door de onder 20 teams met de laatste en afsluitende wedstrijd voor de onder 23/Super Cup teams. Voor een gedetailleerd overzicht van het programma zie onderstaande afbeeldingen.

Speciale Challenges
In de aanloop naar de Corendon Summer Tour zullen er verschillende challenges online komen op onze social media pagina’s welke zijn opgenomen door alle landen van het toernooi. Kijk snel op onze Instagram pagina om te zien welke challenge al online staat. Wij dagen jou uit en wie weet win jij één van onze te gekke Summer Tour prijzen.

Tickets
We hebben een dag vullend programma waar je non stop rugby kan kijken als je zou willen. Naast de wedstrijden is er ook genoeg ruimte om te genieten van de juli-zon binnen een van de chill area’s of op de tribune. Voor slechts €7,50 kan je van vijf topwedstrijden genieten op één dag. En voor slechts €15 heb je een passe-partout en hoef je geen één wedstrijd te missen, gegarandeerd succes dus. Klik hier voor de kaartverkoop en dan zien wij jou in Amsterdam.
#CorendonSummerTour

DAY 1 – 9 JULY

DAY 2 – 13 JULY

DAY 3 – 16 JULY