Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Algemene Nieuwsbrief

Met deze nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte van alle belangrijke onderwerpen vanuit de rugbysport. Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor deze nieuwsbrief.

 

Development Nieuwsbrief

Rugby Nederland heeft de missie om verenigingen te ondersteunen en te versterken. Hierbij wordt gestreefd naar gezonde clubs met een gevarieerd aanbod. Via deze maandelijkse nieuwsbrief willen we bestuurders, trainers/coaches, scheidsrechters en vrijwilligers informeren over verschillende zaken. Verenigingsondersteuning, player welfare, opleidingen, veilig sportklimaat, introductie en behoud van leden zijn belangrijke onderwerpen. Schrijf je hier in voor deze nieuwsbrief. 
 

Covid-19 & Rugby Nieuwsbrief

Middels deze weg zal Rugby Nederland om de week op donderdagochtend bestuurders van clubs informeren met het laatste nieuws over het coronavirus, en de gevolgen voor de rugbysport en met name de verenigingen zelf. Hieronder vind je een selectie van belangrijke berichten vanuit het RIVM, de NOC*NSF en andere instanties. In deze nieuwsbrief zullen we tevens mooie voorbeelden delen hoe clubs en leden met elkaar in contact blijven en hoe sportclubs hun steentje bijdragen tijdens het #coronacrisis! Schrijf je hier in voor deze nieuwsbrief.