Inschrijven

Inschrijven

Aanvragen en inschrijven
Aanvragen voor een opleiding kunnen zowel individueel als voor een groep worden gedaan. Individuele aanmeldingen worden verwerkt in onze administratie. Als de opgegeven opleiding wordt gegeven, ontvangt de deelnemer hiervoor een uitnodiging.
Collectieve aanvragen via bijvoorbeeld de vereniging zijn ook mogelijk. Voor de niveaus 1 en 2 worden opleidingen ook op locatie gegeven. Bij de aanvraag graag twee gewenste data vermelden. In onderling overleg kijken we naar de beschikbaarheid van de opleiders.
Alle aanvragen kunt u sturen naar opleidingen@rugby.nl U meldt uw naam, de opleiding, de vereniging waar u lid van bent en eventueel de gewenste datum.
De factuur wordt digitaal naar de deelnemer verstuurd. De deelnemer is verantwoordelijk voor de betaling en dient voorafgaand aan de opleiding te betalen. Indien de vereniging de kosten op zich neemt, dient de vereniging dat via een mail te bevestigen door een verantwoordelijk bestuurslid. Bij het uitblijven van een betaling wordt de deelnemer verantwoordelijk gesteld.