Zoekveld

Tim Visser - Get into Rugby- op 1 juli in Amsterdam

London, 25 april 2017 – Toprugbyspeler Tim Visser, de eerste Nederlandse rugbyer die ooit op het WK heeft geacteerd en in de finale van de European Challenge Cup speelde, komt ook dit jaar weer naar Nederland. Op zaterdag 1 juli zal hij in Amsterdam aan 200 kinderen een volledige trainingsdag verzorgen.   

Winnaar prachtige materialenset Get into Rugby: RC Eemland

Maandelijks verloot Rugby Nederland een prachtige materialenset. Iedere rugbyvereniging maakt kans op deze set. Verenigingen die gebruik maken van het Get into Rugby programma vullen maandelijks hun activiteiten in. Verenigingen houden vaak introductielessen op scholen. De website www.irbgetintorugby.com is een prachtig hulpmiddel voor clubtrainers en docenten. Er staan geweldige trainingen/lessen op. Duidelijke afbeeldingen en clips maken het voor iedereen begrijpelijk. De website is vertaald in vele talen, en ook in het Nederlands. Inmiddels maken 40 verenigingen gebruik van de website.

TAG brochure is uit

De TAG brochure is uit. In deze TAG brochure staat nog eens uitgelegd waarom TAG rugby zo belangrijk is voor de ontwikkeling van onze jongste rugbyers.

Daarnaast zijn er speelse trainingen opgenomen om uiteindelijk te komen tot het TAG-rugby spel. Met deze opbouw kan iedere coach op een speelse manier TAG-rugby aanleren.
Iedere club ontvangt aankomende week enkele exemplaren in hard-copy.

Klik op de link hieronder om de brochure te openen

Spelregelwijzigingen seizoen 2016-2017

Beste Referees en verenigingen,

Steun Dames XV!

Het nationale Dames XV rugby team staat voor een mooie kans zich te kwalificeren voor het WK rugby XV in 2017 in Dublin. Eerst zal er op het WK kwalificatie toernooi begin oktober in Madrid gewonnen moeten worden. Vervolgens zal er in een uit en thuis duel tegen de nummer zes van de six nations (Schotland) gestreden moeten worden om de laatste Europese plek te bemachtigen voor het WK. Een buitengewone, realistische kans en een beloning op het het harde werk van de afgelopen jaren! 

Selectie Moldavië vs Nederland

"We are looking forward to the challenge of playing Moldova as it gives us an opportunity to improve on our performance from Belgium. In Brussels it was our execution that let us down not our effort and commitment. While we have some injuries we also welcome back some experience in the form of Dirk Danen, Sep Visser, Tom Altink, Storm Carrol, Andy Darlington and Robin Kok. Rik Roovers will have the honour of leading his country for the first time" - Alex Chang

WK 2015 Cap

€19.95

0 reviews

.

WK 2015 Wedstrijd Bal

€34.95

0 reviews

.

Pagina's