Laatste Nieuws

Nieuwe leden werven en de rugbyclub promoten

Na de zomervakantie gaan we de sport weer met z’n allen aanzetten. Dan laten we iedereen zien en ervaren hoe leuk en belangrijk sport en bewegen is. De landelijke campagne ‘Sport doet iets met je’, de Nationale Sportweek én de sportactie zetten in september de sport en de rugbyclubs vol in de schijnwerpers.

 

Nominaties Onderscheidingen Seizoen 2019-2020

De Commissie Onderscheidingen en Predicaten en het bestuur van Rugby Nederland maakt hierbij de volgende namen van de spelers en scheidsrechters bekend, die genomineerd zijn voor een onderscheiding in seizoen 2019-2020.
 

BeNeCup 2020 geannuleerd

Gezien de laatste corona-ontwikkelingen in België, heeft de Belgische Rugby Bond deze week laten weten dat de Belgische competitie, naar alle waarschijnlijkheid, niet in oktober zal kunnen starten en de BeNecup-wedstrijden dus niet kunnen worden gespeeld in België.

Bekendmaking Jong Oranje selecties seizoen 2020-2021

Afgelopen seizoen heeft Rugby Nederland weer veel jonge talenten mogen verwelkomen op de landelijke Rugby Development Dagen (RDD) in Amsterdam. Er stonden zes RDD’s op de planning waarvan er uiteindelijk drie niet door konden gaan vanwege het coronavirus.

Bekendmaking coaches nationale selecties 2020-2021

Rugby Nederland wil jullie graag voorstellen aan de coaches en teammanagers die komend seizoen van start gaan met onze nationale selecties. Komend seizoen zullen een aantal coaches zich niet binden aan één selectie maar hun expertise uitvoeren binnen de trainingen van verschillende teams. Op het moment van schrijven kunnen wij nog geen wedstrijd- en/of toernooidata bekendmaken. 

 

Pagina's