Laatste Nieuws

Zoekveld

Aangepast programma RDD/Meisjes 10's weekend in Amsterdam

Helaas zit het weer niet mee en hebben we hierdoor moeten beslissen om het programma voor het landelijke RDD op zondag aan te passen. De grasvelden op het sportpark in Amsterdam zijn onbespeelbaar.
Het kunstgrasveld is vandaag sneeuwvrij gemaakt waardoor de wedstrijd van TeamNL Heren XV - Duitsland XV vanavond om 20:00 uur door kan gaan.

Maak jij een Koningsmatch?

Dit jaar vindt op 12 april de 7e editie van de Koningsspelen plaats. Na 6 jaar zijn de Koningsspelen uitgegroeid tot een traditie, waaraan in 2018 1,2 miljoen kinderen en ruim 6.000 scholen met veel plezier deelnamen. Het is dan ook de grootste sportdag van Nederland. Wil je met jouw rugbyvereniging scholen helpen bij het organiseren van een rugbyactiviteit(en) tijdens de Koningsspelen op 12 april? Dat kan!

Presentaties en compilatievideo Rugby Congres

Zaterdag 12 januari vond het Rugby Congres plaats. Een inspirerende dag met workshops voor bestuurders, trainer/coaches en scheidsrechters. Het thema van het congres was “Klaar voor de Toekomst”. Rugby Nederland hoopt dat de deelnemers inspiratie hebben opgedaan en zich nu beter kunnen voorbereiden op de toekomst.

Pagina's