Volle bak bij opleidingen

Volle bak bij opleidingen

De komende tijd worden veel opleidingen gegeven. Aankomende zaterdag gaan 16 trainers level 3 de training verzorgen voor alle junioren op de Rugby Development Day. Maar wat vooral in het oog springt is de nieuwe Gamecoach opleiding. Drie van deze opleidingen worden in een korte tijd gegeven. Het is een unieke opleiding, omdat er zowel voor arbitrage als coaching workshops worden gegeven. Een ideale opleiding voor startende trainers, scheidsrechters en gemotiveerde ouders om de jongste jeugd te begeleiden. Tijdens deze opleiding wordt daadwerkelijk met de jeugd op het veld getraind en gespeeld.

Ook staat de populaire opleiding krachttrainer begeleider op het programma. Uit evaluatiegegevens blijkt dat deze opleiding zeer hoog scoort onder de deelnemers. John Kenbeek zal deze opleiding voor de 8e maal geven.

In het kader van het Powerplan zijn er ook IRB 2 opleidingen voor scheidsrechters in alle regio's gepland. Op 21 en 22 november is regio Zuid aan de beurt. Dirk Heuff zal daar deIRB 2 opleiding geven. Op 9 - 10 januari is regio west aan de beurt, dan op 9 - 10 april regio oost - noord. Meer informatie op http://www.rugby.nl/opleidingen