Vlok Cilliers bezoekt Nederland voor workshops en masterclass | 13,14,15 december

Vlok Cilliers bezoekt Nederland voor workshops en masterclass | 13,14,15 december

Vlok Cilliers wordt beschouwd als een van de beste coaches in Zuid-Afrikaans rugby. Zowel Morne Steyn als Derick Hougaard hebben veel van hun succes toegeschreven aan zijn unieke en gepersonaliseerde coachingstijl. Vlok, een voormalige Springbok, bracht het grootste deel van zijn carrière door in de kleuren van de Western Provence.

Na een decennium doorgebracht in Pretoria, keerde hij terug naar Kaapstad om de rol van Kicking Coach op te nemen bij de Stormers en de Westelijke Provincie. Spelers zoals Demetri Catrakilis genoten routinematig een succespercentage van meer dan 80% en Cilliers blijft de stijl en uitvoering van kickers in de hele WP-ranglijst verbeteren.

Vrijdag 13 december zal Vlok in een workshop zal de coaches meenemen in de techniek van het kicken en theorie afwisselen met een praktijksessie met spelers van de nationale selecties. De workshop start om 19:15 uur tot 22:00 uur in Amsterdam. Coaches kunnen zich inschrijven via de volgende link: Inschrijfformulier Deelnemers krijgen een bewijs van deelname toegestuurd na de workshop met 2 licentiepunten.

Zaterdag 14 december zal er een masterclass zijn voor alle (jeugd)selecties in Amsterdam tussen 10:00 uur tot 12:30 uur. Spelers krijgen een persoonlijke uitnodiging vanuit hun eigen staff. Coaches zijn welkom om deel te nemen en kunnen zich inschrijven via de volgende link: Inschrijfformulier. De deelnemers krijgen een bewijs van deelname toegestuurd na de workshop met 2 licentiepunten. 

Zondag 15 december zal Vlok tijdens het RDD een masterclass geven aan de scrumhalves(9)  and flyhalves(10). Voor coaches zal hij tijdens de masterclass v(10:00 uur tot 11:00 uur) uitleg geven over het aanleren van techniek en een workshop (11:30 tot 13:30 uur) voor coaches verzorgen voor degene die en vrijdag niet bij aanwezig kan zijn. Inschrijven via de volgende link: Inschrijformulier