Uitnodiging deelname Dag voor de Jeugdige nummer 31

Zoekveld

Uitnodiging deelname Dag voor de Jeugdige nummer 31

Beste (toekomstige) Rugby Jeugd scheidsrechter,

Na het succes van de eerste twee edities komt de dag voor de jeugdige nummer 31 terug!

Op zaterdag 24 november speelt het TeamNL Heren XV tegen Zwitserland en jij kunt hier samen met andere scheidsrechter collega’s bij zijn in Amsterdam.

Wil jij graag Rugby wedstrijden gaan fluiten of graag iets nieuws leren om jezelf te ontwikkelen als scheidsrechter? Ben jij tussen de 10 en 17 jaar oud en ben jij op zaterdag 24 november van 12.30 uur tot 17.00 beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar JOU!!!!

De dag voor de nummer 31 wordt volledig verzorgd door Rugby Nederland en bestaat uit een leerzame dag met een goed gevuld programma inclusief: een workshop voor beginners en ervaren referee’s op het veld gegeven door top referees, de wedstrijd Nederland Zwitserland kijken en nog veel meer. Het thema is deze editie: de SCRUM. Er zal voor eten, drinken, certificaat en presentje gezorgd worden. Ook voor één ouder/verzorger kan er een vrijkaart worden geregeld voor de interland met een bakje koffie!

Denk jij nog steeds JAAAAAA dit is echt een dag waar ik bij wil zijn?
Stuur een brief voor maandag 12 november 2018 waarin je het volgende beschrijft :
Naam:
Geboorte datum:
Rugby club:
Woonplaats:
Email adres:
Telefoonnummer:
Gaat er een ouder/verzorger mee? Indien ja: graag de volledige naam invullen.
Waarom wil jij graag deelnemen aan deze dag:
Hoelang sta jij al als referee op het veld?
Geef aan welke leeftijden en niveaus jij eerder hebt gefloten:
Wat wil jij graag leren om een betere referee te worden:
Laat de trainer/coach of andere club vrijwilliger een stukje schrijven waarom hij/zij denkt dat deze dag bij jou aansluit.

Stuur deze brief met een foto van jezelf naar: indeler-noord@rugby.nl Hier krijg je binnen twee dagen een ontvangstbevestiging van.
Op woensdag 14 november gaat Rugby Nederland bekend maken welke nummers 31 er gaan deelnemen aan deze mooie leerzame dag!!

Met Ovale groet,

Mireya Dijkstra