TSC Live 2020: Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder

TSC Live 2020: Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder

Op maandagavond 10 februari 2020 organiseert de Topsport Community, de stichting opgericht door Pieter van den Hoogenband, de theatervoorstelling TSC Live 2020 in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Het thema van de avond is: ‘Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder’.

De TSC Live is de afsluiting van het themajaar ‘Team’. Een gemêleerd gezelschap van sprekers uit de werelden van topsport, bedrijfsleven en wetenschap, zal op openhartige wijze in gesprek gaan met gastheer Bas Westerveel waarbij het thema ‘Team’ steeds leidend is. Met trots kondigen wij de volgende sprekers aan:

 

James Kerr
James Kerr is deze avond onze hoofdspreker. Kerr heeft nauw samengewerkt met teams in de absolute top. Van Google tot teams in de Formule 1 en van Spotify tot het meest succesvolle sportteam ter wereld, het rugbyteam van Nieuw-Zeeland de All-Blacks. Over deze laatste samenwerking schreef hij de wereldwijde bestseller Legacy waarin Kerr de leiderschapslessen deelt van dit bijzondere team. Lessen die zowel in de sport, bedrijfsleven maar ook in het ‘normale’ leven steeds van toepassing zijn.

Tim Visser
Tim Visser is Nederlands beste en meest bekende rugbyspeler. Hij speelde en scoorde op het WK Rugby in 2015 voor het Schotse nationale team. Visser verhuisde op zijn 16e naar Engeland om rugbyprofessional te worden en is nog steeds all time try-topscorer voor Edinburgh.

Olympische estafette mannenploeg
De mannen estafetteploeg die Nederland in Tokio zal vertegenwoordigen, met o.a. Churandy Martina, Taymir Burnet en Hensely Paulina vertelt over de dynamiek binnen hun team. Hoe is het om elkaar beter te maken terwijl je soms ook concurrenten bent, samen te winnen en verliezen en de verschillende persoonlijkheden te ‘matchen’? Wat maakt dit team zo goed?

Patrick van Veen
Van Veen stelt het sociaal oergedrag centraal, oftewel de apenstreken die we in het dagelijks leven vertonen. Patrick zijn motto is translating science to knowledge. Daarmee probeert hij wetenschap toegankelijk te maken en maakt hij mensen bewust van ons biologisch oergedrag.

Programma
Locatie: De La Mar Theater, Marnixstraat 402, 1017 PL Amsterdam
Datum: maandag 10 februari 2020
Start programma: 20:00
Einde programma: 22:00
N.B. een deel van deze voorstelling is Engelstalig.

Kaarten voor de TSC Live zijn hier te koop.