Trainingsselectie Heren15s bekend én oefenwedstrijden Jong Oranje

Zoekveld

Trainingsselectie Heren15s bekend én oefenwedstrijden Jong Oranje

Heren15s bondscoach Gareth Gilbert maakt de selectie voor het team bekend dat gezamenlijk zal trainen in aanloop naar de wedstrijd tegen Polen op 3 maart. Na het verlies tegen Portugal zijn er wat wijzigingen in de selectie en zullen er wellicht wederom nieuwe caps zijn. De uiteindelijke 23 spelers die het op zullen nemen tegen Polen worden volgende week bekend gemaakt. Deze selectie is onderaan in PDF bestand weergegeven. 
Voorafgaand aan deze wedstrijd zullen Jong Oranje U20 en Polen U20 het tegen elkaar opnemen.

UPDATE 21/02: Deze week is er ook bezoek van Roemenië U18 aan Nederland, zij zullen woensdagavond 21 februari twee oefenwedstrijden spelen bij het NRCA in Amsterdam, de eerste wedstrijd om 17:00uur is België U18 tegen Roemenië U18, de volgende wedstrijd is om 19:00uur Jong Oranje U18 tegen Roemenië U18.
Op zaterdag 24 februari spelen Jong Oranje U17 tegen Jong Oranje U18 om 11:30uur, waarna er om 13:00uur nog een wedstrijd van Jong Oranje U18 tegen Roemenië op het spel staat, beiden in Amsterdam. De Roemenen, Belgen en natuurlijk Nederlanders zijn volop in voorbereiding voor hun EK U18 dat volgende maand in Polen plaats zal vinden.


* i.v.m. verwachte vorst kunnen tijden en speellocaties aangepast worden.

Bestand: 
PDF-pictogram Teamsheet Polen.pdf