Tim Visser - Get into Rugby- op 1 juli in Amsterdam

Tim Visser - Get into Rugby- op 1 juli in Amsterdam

Tim Visser - 1 juli in Amsterdam

London, 25 april 2017 – Toprugbyspeler Tim Visser, de eerste Nederlandse rugbyer die ooit op het WK heeft geacteerd en in de finale van de European Challenge Cup speelde, komt ook dit jaar weer naar Nederland. Op zaterdag 1 juli zal hij in Amsterdam aan 200 kinderen een volledige trainingsdag verzorgen.   

Tim Visser, speler van de Engelse premiership club Harlequins; “ Ik vind het erg leuk dat ik vandaag bekend kan maken dat ik dit jaar weer naar Nederland kan komen om de Nederlandse rugby talenten te trainen. Ik zal opnieuw enkele internationale topspelers meebrengen naar Nederland, samen met enkele Nederlandse topspelers  (o.a. Jayjay Boske, Sep Visser, Dirk Danen en Rik Roovers) en met de opleiders en trainers van de Nederlandse Rugby Bond zullen we er opnieuw een fantastische dag van maken voor de kinderen tussen de 6 en 14 jaar (turven tot en met cubs). Natuurlijk hoop ik ook dat ik ervoor kan zorgen dat er meer jonge kinderen in Nederland rugby gaan spelen. Ik hoop dat de dag de Nederlandse kinderen zal stimuleren om vooral te gaan rugbyen en ze te laten zien dat er ook in het rugby een professionele carriere in het verschiet kan liggen”.

Er kan nog ingeschreven worden via deze link op de facebookpagina van de Tim Visser Jeugddag.
De dag wordt mede mogelijk gemaakt door “Youbahn” en “Get into Rugby” van Rugby Nederland. 
Aan het einde van de dag vindt er een kinderpersconferentie plaats (16.00 uur). 

Over Tim Visser
Tim Visser geboren in De Bilt op 29 mei 1987. De Nederlandse rugbyspeler wordt in Engeland 'Dutch Delight' genoemd. Vanaf juni 2012 woonde hij 3 jaar in Schotland en hij was daarmee gerechtigd om voor Schotland uit te komen. Op 16 juni 2012 maakte Visser zijn debuut voor het Schotse team tegen Fiji.

 

 

Bestand: 
Afbeeldingspictogram Tim_Visser_Jeugddag2017_Final.jpg