Steun Dames XV!

Steun Dames XV!

Het nationale Dames XV rugby team staat voor een mooie kans zich te kwalificeren voor het WK rugby XV in 2017 in Dublin. Eerst zal er op het WK kwalificatie toernooi begin oktober in Madrid gewonnen moeten worden. Vervolgens zal er in een uit en thuis duel tegen de nummer zes van de six nations (Schotland) gestreden moeten worden om de laatste Europese plek te bemachtigen voor het WK. Een buitengewone, realistische kans en een beloning op het het harde werk van de afgelopen jaren! 

Het nationale dames rugby team bestaat uit een mix van jonge speelsters en meer ervaren speelsters. Ook de Sevens speelsters die de afgelopen jaren enorm veel internationale ervaring op hebben kunnen doen, krijgen een kans zich in de selectie te spelen. Alles gebeurt in de vrije uren, spelers trainen naast hun werk of school. Het vraagt een enorme investering en toewijding van de dames. De passie voor de sport is groot.

Echter om zich te kunnen kwalificeren moeten ze er wel naar toe kunnen en daar hebben ze financiële hulp bij nodig. Vanuit Rugby Nederland worden we voor een deel geholpen en vanuit World Rugby is er ook een klein budget beschikbaar, dit is echter niet toereikend om deel te nemen aan het WK kwalificatie toernooi.
Help de Oranje Dames XV! Alle steun is zeer welkom en onze dank is groot!

Hier de crowdfunding pagina!