Scrum Workshop Gurthro Steenkamp | 5 oktober | schrijf je nu in!

Scrum Workshop Gurthro Steenkamp | 5 oktober | schrijf je nu in!

Loosehead prop en former Springbok, Gurthro Steenkamp terug in Amsterdam voor Scrum Workshop!
Gurthro is voor Rugby Nederland geen onbekende meer. Na zijn bezoek begin dit jaar heeft hij de harten van de coaches en spelers weten te veroveren met zijn passie voor de scrum. Wie hem niet in Amsterdam heeft ontmoet kent hem misschien als speler van Zuid Afrika of van de Franse kampioenschappen in 2012, zijn carrière bij de Bulls in 2009 maar met toch echt wel als hoogtepunt de Rugby World Cup in 2007. Misschien volg je hem ook al wel op Instagram  waar hij actief zijn eerste rij kennis met vele volgers deelt.  Gaat er geen belletje rinkelen? Kijk dan hier maar even, dan weet je gelijk waarom jij hierbij moet zijn.

Kom op zaterdag 5 oktober naar Amsterdam naar de Scrum Workshop van Gurthro Steenkamp. We nodigen jullie uit om je te laten inspireren door zijn verhalen en scrum techniek. Naast een geweldige middag haal je hiermee ook al licentie punten binnen voor jouw club. Meld je hier nu aan want vol=vol.

13.00 uur - Inloop met koffie en thee
13:30 uur - Workshop Scrum deel 1
15:00 uur - Praktijksessie met de Nationale Dames XV
16:30 uur - Workshop Scrum deel 2
17.30 uur - Einde programma

"NO SCRUM NO WIN"
Onder dit motto werd afgelopen jaar ook de Front Row Club in het leven geroepen, waarmee Rugby Nederland onze eerste rijers wat extra positie specifieke training wilt aanbieden. Tijdens RDD 1 zal Gurthro dan ook deze Masterclass verzorgen aan de Front Row Club deelnemers van deze dag. Kortom een weekend met een druk en leuk programma waar veel te leren valt!

Licentiepunten
Deelnemers aan deze clinic zullen 3 licentiepunten ontvangen voor deelname aan deze workshop.