Rugby Nederland heeft per 5 juni Joanne Bast aangesteld als Performance Coördinator.

Zoekveld

Rugby Nederland heeft per 5 juni Joanne Bast aangesteld als Performance Coördinator.

Rugby Nederland is verheugd te melden dat Joanne Bast is aangesteld als Performance Coördinator. Per 5 juni is Joanne officieel in dienst getreden. 

Bijna veertien jaar speelde Joanne voor RC the Pickwick Players uit Deventer en was ze uitgebreid betrokken binnen de rugbysport. Of dit nou organiserend was, langs de zijlijn, in het bestuur, via haar studie, als trainer of door haar job bij het RUGBY. Tijdschrift, rugby is al jaren een groot onderdeel van haar leven.

“Nu ik mijn studie Sport Management heb afgerond zet ik dan ook graag mijn energie in voor deze mooie sport. De topsport wereld wist mij altijd al te interesseren en kwam dan ook uitgebreid aan bod in mijn afstudeeronderzoek. Nu is het tijd om de theorie in de praktijk te brengen. ik ben blij een bijdrage te kunnen leveren, en zorg te kunnen dragen, voor meer ruimte voor de sportieve doelen van onze talenten! Als team ervoor zorgen dat onze talenten zich bezig kunnen houden met dat waar het om draait, namelijk rugbyen, en het verder door ontwikkelen en presteren als speler.

Ik heb er zin in om met dit leuke team aan de slag te gaan en ik kan niet wachten tot het seizoen weer begint.”

Foto credits: Denise Dommers