Rugby Nederland heeft per 1 augustus Fred van Verseveld aangesteld als competitieleider.

Zoekveld

Rugby Nederland heeft per 1 augustus Fred van Verseveld aangesteld als competitieleider.

Rugby Nederland is verheugd te melden dat Fred van Verseveld is aangesteld als competitieleider. Per 1 augustus is Fred officieël in dienst getreden.

 

“Het is zo’n 23 jaar geleden dat ik op een zondagmiddag na mijn voetbalwedstrijd het clubhuis van Rugby Club ’t Gooi binnenliep. Vanaf het eerste moment dat ik hier kwam voelde ik mij thuis. Als speler, jeugdcoach, barman, linesman, referee en natuurlijk als supporter ben ik actief in de rugby familie.

Voor Rugby Nederland was ik al lange tijd als vrijwilliger actief. Als scheidsrechter, linesman, 4e of 5e official tijdens de finales en interlands, op verschillende toernooien en andere evenementen welke maar iets met rugby te maken hebben.

Nu na 32 jaar, in verschillende functies, bij dezelfde werkgever actief te zijn geweest ben ik per 1 augustus begonnen bij Rugby Nederland. Van je hobby je werk maken is natuurlijk de ultieme uitdaging. Als indeelbare referee had ik al te maken met de competitie, maar nu zal dat zijn van de zijkant van het veld.

Samen met René Pijnenburg zullen we alles in het werk zetten om een mooie competitie in Nederland neer te zetten.
Ik heb er dus veel zin in.”

 

Wij wensen Fred heel veel succes in zijn functie!