Rugby Development Dagen

Rugby Development Dagen

In het weekend van 5 en 6 oktober zullen de Rugby Development Dagen (RDD) weer starten. Op zaterdag 5 oktober zullen in de districten voor gemotiveerde Mini's en Cubs trainingen georganiseerd worden

Zondag 6 oktober zal er in Amsterdam voor de Juniors en Colts een RDD worden georganiseerd. Dit seizoen zullen er positie specifieke trainingen door verschillende specialisten, bondscoaches en met nationaal team spelers en speelsters georganiseerd worden. Tijdens RDD 1 zal scrumspecialist Gurthro Steenkamp weer naar Nederland komen om de de Front Row Clubs te trainen. De andere posities zullen trainen met de Heren XV spelers onder leiding van de specialisten. Aansluitend zullen er wedstrijden worden gespeeld.

In totaal worden er in seizoen 2019-2020 zes RDD's gehouden. De spelers melden zich in één keer aan voor alle RDD’s. Als ze een keer niet kunnen dan wordt er verzocht om met een geldige reden zich af te melden. Zonder afmelding met reden maken ze geen kans meer om geselecteerd te worden voor de selectie.

Planning RDD's:

RDD 1: zaterdag 5 oktober voor Mini's en Cubs en zondag 6 oktober voor Juniors en Colts
RDD 2: zaterdag 16 november voor Mini's en Cubs en zondag 17 november voor Juniors en Colts
RDD 3: zaterdag 14 december voor Mini's en Cubs en zondag 15 december voor Juniors en Colts
RDD 4: zaterdag 21 maart  voor Mini's en Cubs en zondag 22 maart voor Juniors en Colts
RDD 5: zaterdag 9 mei voor Mini's en Cubs en zondag 10 mei voor Juniors en Colts
RDD 6: zaterdag 6 juni voor Mini's en Cubs en zondag 7 juni voor Juniors en Colts

Hierbij het aanmeldformulier voor Junioren & Colts 2019-2020

Meer informatie over het Landelijke RDD voor Juniors en Colts is te vinden in deze informatiegids

Informatie voor het Regionale RDD voor Mini's en Cubs wordt verstuurd via de Academies richting te clubs Ook het inschrijven voor het Regionale RDD verloopt via de Academies. Indien hier vragen over zijn kan er gemaild worden met RDD@Rugby.nl

Momenteel wordt er gewerkt aan een aanbod voor meisjes van 13 tot 18 jaar. Zodra hier een programma voor bekend is zullen we dit communiceren. Meisjes kunnen altijd deelnemen aan het Regionale RDD voor Mini's en Cubs.