Rugby Congres "klaar voor de toekomst" groots succes

Zoekveld

Rugby Congres "klaar voor de toekomst" groots succes

Rugby Nederland begint het jaar goed met de organisatie van het Rugby congres, gehouden op de KNVB Campus in Zeist. Ruim 200 deelnemers waren aanwezig die middels meerdere workshops een kijkje kregen in de toekomst van rugby in Nederland.

Zaterdag 12 januari  vond het Rugby Congres plaats. Een inspirerende dag met workshops voor bestuurders, trainer/coaches en scheidsrechters. Het thema van het congres was “Klaar voor de toekomst". De middag was opgedeeld in drie blokken waar de deelnemers per blok een bepaalde workshop konden volgen. Zo waren er workshops van de Magic Academy, Academie voor Sportkader, NOC*NSF, Rugby Europe en Athletic Skills Model. Dagvoorzitter was  Huibert Brands die ervoor zorgde dat het programma één geheel werd. De dag werd afgetrapt door Erik Gerritsen, directeur van de Hockeybond.

Rugby Nederland is enorm dankbaar voor alle steun en bijdragen van alle workshopleiders, medewerkers en bestuurders die gezorgd hebben dat dit een succes is geworden! Deze mooie start vraagt om een serieus vervolg en we zullen we de komende periode gaan werken aan een verdere ondersteuning en ontwikkeling van bestuurders, trainers/coaches en scheidsrechters in Nederland! Op naar een gezonde toekomst voor de rugbysport in Nederland!