Riëtte Meijer ontvangt AXIWI communicatieset tijdens Rugby Congres

Riëtte Meijer ontvangt AXIWI communicatieset tijdens Rugby Congres

Tijdens het  Rugby Congres werd ook een specifieke scheidsrechter workshop gegeven. Het thema was "de vier inzichten van de moderne scheidsrechter", gegeven door Sean Mallon en Sander de Brito-Roque. Sander de Brito-Roque is hoofddocent bij de KNVB Academie (Arbitrage) en sinds jaren een van de meest gewaardeerde scheidsrechters uit het amateur voetbal. Ruim 40 Nederlandse rugby scheidsrechters waren aanwezig bij de workshop.

Tijdens deze zeer informatieve workshop werd tevens een communicatieset verloot, beschikbaar gesteld door AXIWI. Na afloop van de workshop werd deze verloot onder alle aanwezige scheidsrechters. De eer was aan Sean en Sander om deze weg te geven. De set werd beschikbaar gesteld aan één specifiek persoon met de mededeling dat de set beschikbaar moet zijn voor alle scheidsrechters. Uiteindelijk is besloten de set aan Riette Meijer te geven die de set zal gebruiken om nieuwe referees op te leiden bij RUS. De set bestaat uit 3 zenders/ontvangers.

Meer informatie over de samenwerking met AXIWI en het feit dat het niveau van de arbitrage is verbeterd door gebruik van de AXIWI communicatiesystemen is te vinden via onderstaande twee inhoudelijke artikelen:
https://www.rugby.nl/blog/axitour-preferred-supplier-rugby-nederland-met-axiwi-headsets-voor-scheidsrechters
https://www.rugby.nl/blog/niveau-arbitrage-verhoogd-door-invoering-communicatie-systemen

Meer informatie over AXIWI kun je vinden op AXIWI.nl, AXIWI.com en op Instagram.