North Sea Beach Rugby 2018 – Beach Fives Rugby

Zoekveld

North Sea Beach Rugby 2018 – Beach Fives Rugby

Heren, Dames, U16 en U14 teams

Op 26 en 27 mei vindt het nationale en internationale toernooi North Sea Beach Rugby plaats in The Hague Beach Stadium met teams uit o.a. Frankrijk, Portugal, Engeland, Duitsland en natuurlijk Nederland. North Sea Beach Rugby 2018 is tevens het officiële Nederlands Kampioenschap Beach Fives Rugby. De wedstrijden tellen ook mee voor het internationale Europese Beach FIves Rugby Circuit. Het evenement heeft een vaste plaats op de nationale en internationale rugbykalender gekregen en wordt mede gesteund door de gemeente Den Haag Topsport.

Deze dagen zijn een uitgelezen kans om jullie teams mee te laten doen of om te komen kijken. Inschrijving is mogelijk voor heren, dames en U16 en U14 teams. North Sea Beach Rugby 2018 belooft een waar spektakel ter worden. Zo zijn er zaterdag bijna 1.200 spelers op 20 velden uit alle leeftijdscategorieën.

De officiële wedstrijden worden gespeeld conform de officiële Beach Fives regels van World Rugby en staan onder leiding van ervaren internationale en nationale scheidsrechters.

Alle info over North Sea Beach Rugby, verblijf, programma en de spelregels staan op de website northseabeachrugby.com. Hier kunnen de teams zich ook inschrijven.

North Sea Beach Rugby hoopt jullie te zien op 26 en 27 mei 2018 in The Hague Beach Stadium op het strand van Scheveningen. De toegang is gratis voor bezoekers.

Met vriendelijke groet,
North Sea Beach Rugby

Kasper Bleijenberg