Marcello Melpignano maakt Jong Oranje Onder 20 selectie bekend

Marcello Melpignano maakt Jong Oranje Onder 20 selectie bekend

Hierbij presenteren wij jullie met trots de nieuwe trainingsselectie van Jong Oranje Onder 20. Het overgrote deel van de groep is blijven hangen vanuit de selectie afgelopen jaar of kreeg de kans door te stromen van de Onder 18-selectie van afgelopen seizoen. Na de open training hebben daar bovenop nog eens 12 nieuwe spelers een plek in de selectie weten te bemachtigen. Gefeliciteerd heren!

Afgelopen zondag kregen 38 talenten uit alle hoeken van het land de kans om hun kwaliteiten te laten zien door eerst een onderlinge wedstrijd te spelen en vervolgens zijn de ze beoordeeld op verschillende onderdelen zoals decision making, tackelen, passen en agility. De coltscoaches van alle clubs kregen de uitnodiging hun beste spelers aan te melden.

De trainingsselectie bestaat nu nog uit 60 spelers en zal na de winter verder gaan met een kleine groep die naar het EK toewerkt.
Een jaar met nog veel onzekerheden maar gemotiveerde coachingstaf en spelersgroep die er alles aan gaat doen dit jaar wel naar het EK te kunnen gaan.

Photocredits @SJM Photography

 

Bestand: 
PDF-pictogram Trainingsselectie Jong Oranje U20 sept 2020.pdf