Introductie Bestuurslid Jeugdzaken: Iban Rosier

Zoekveld

Introductie Bestuurslid Jeugdzaken: Iban Rosier

Beste Dames en Heren,

Hierbij wil ik u informeren dat wij Iban Rosier bereid hebben gevonden om per 13 januari toe te treden tot het bestuur en Rugby Nederland.

Iban zal binnen het bestuur de portefeuille Jeugdzaken gaan oppakken. Jeugd neemt een steeds belangrijkere plaats in binnen Rugby Nederland en de verenigingen. Om dit op bestuurlijk niveau te stroomlijnen is Iban toegetreden tot het bestuur.

Iban is getrouwd, heeft twee zonen en woonachtig in Utrecht. Zijn twee zonen (11 en 13) spelen bij de Utrechtse Rugby Club.

“In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam bij HEINEKEN. Ik ben daar IT-architect voor het finance domein, wat betekent dat ik me onder andere bezighoud met de vraag hoe we de strategie van de financiële functie het beste kunnen vertalen naar een daarbij passend IT-landschap.

Een groot deel van mijn vrije tijd besteed ik aan het rugby. De afgelopen 4 jaar ben ik als bestuurslid jeugd voor URC verantwoordelijk voor de jeugd daar. Dit betekent dat ik, naast alle praktische zaken die hierbij komen kijken, ook kijk met de gemeente hoe we meer jeugd naar het rugby krijgen en dat ik deelneem aan het districtsjeugdoverleg (DJO). Met mijn toetreding tot het bestuur van Rugby Nederland zal ik deze taken in de komende tijd overdragen.

Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan bij Rugby Nederland en daar te kijken hoe we het jeugdrugby in Nederland verder kunnen ontwikkelen.”

Wij kijken uit naar een prettige en sportieve samenwerking met Iban,

Vriendelijke groet,

Janhein Pieterse
Voorzitter Rugby Nederland