HEREN U19 DANKZIJ SPONSORS EN CROWDFUNDING NAAR EK IN PORTUGAL

HEREN U19 DANKZIJ SPONSORS EN CROWDFUNDING NAAR EK IN PORTUGAL

Het Nationale team U19 heeft aankomend weekend het laatste trainingskamp bij de Haagsche Rugby Club.
Het team is in de laatste fase van de voorbereiding voor de erg belangrijke Europese Kampioenschappen dat plaatsvind van 23 oktober tot en met 1 november 2015 in Lissabon.

De eerste wedstrijd is tegen gastland Portugal op zondag 25 oktober om 15.00 uur in het Olympisch Stadion. Vorig jaar is het U19 team als 5e geëindigd wat een buitengewone prestatie was voor Rugby Nederland. Alle wedstrijden kunnen live vanuit Portugal gevolgd worden via de beschikbare livestream. Zodra deze informatie bekend is zullen we dit op de website en de verschillende social media publiceren.

Technisch Directeur Gareth Gilbert zegt: “Deze groep heeft veel getalenteerde spelers. De meerderheid van de geselecteerde spelers volgen een fulltime programma op de verschillende academies of in teams in verschillende werelddelen. Het Nationaal Trainings Centrum (NTC) heeft momenteel 9 spelers in de selectie en het doel is om alle geselecteerde spelers deel te laten nemen aan het NTC. We wensen het team en de begeleiding heel veel succes.”

Het programma is mogelijk gemaakt door de inzet van het team en de suppoters van het Nederlandse Rugby.

We willen vooral de volgende sponsors enorm bedanken voor hun bijdrage:

De Witte Raven

Cobra Café

Privacy Perfect

Stichting Rugby Youth Development

24Coach

MTP Supplies

RockTape

Fysio Cura Plaza

 

Ook willen we iedereen bedanken die via de  crowdfunding actie hebben geholpen om het laatste benodigde geld dat nodig was voor deelname aan het EK in Lissabon bij elkaar te krijgen. Tien dagen voordat de gestelde termijn zou verlopen was het benodigde bedrag ontvangen.  Ook zijn we trots op de aandacht die het heeft gehad in de lokale media en op televisie. 

Het U19 team zegt: “We zullen in Lissabon enorm ons best doen zodat alle donateurs er een goed gevoel aan overhouden. We kunnen nu immers met recht zeggen: EK? Wij wel! Jullie horen van ons uit Portugal!“