Emmanuel Peyrezabes maakt selectie Oranje Dames 7s Kharkiv bekend

Emmanuel Peyrezabes maakt selectie Oranje Dames 7s Kharkiv bekend

selectie Oranje Dames 7s Kharkiv Rugby Nederland

Foto credits: Stephane Hamel Objectif-rugby

Komende donderdag vliegen de Dames 7s naar Kharkiv in Oekraïne voor de tweede ronde van de Grand Prix Series op 20 en 21 juli. Een spannend weekend waarin bepaald zal worden of de Oranje Dames 7s volgend seizoen hun plaats in de Grand Prix Series behouden.

Aan het eind van de "2019 European Sevens Grand Prix Series" mag het team wat bovenaan eindigt zich Europees Kampioen 2019 noemen. De 3 bovenste "Non-Core" landen spelen in de 2020 World Rugby Kwalificatie. En eind juni is door onze Dames de eerste ronde gespeeld in Marcoussis. Dag 1 bleek Frankrijk duidelijk sterker te zijn en werd er nipt verloren van België en Wales. Dag 2 verloren de Dames van Italië, maar sloten ze af met winst op Oekraïne.

Komende zaterdag gaan de dames van start met onderstaande wedstrijden. Deze zijn live te volgen via de website van Rugby Europe.

• 10.44 uur Rusland - Nederland
• 13.51 uur Engeland - Nederland
• 16.36 uur Nederland – België

Op de website van Rugby Europe zal de wedstrijdplanning voor dag 2 verschijnen, na afloop en afhankelijk van de resultaten op dag 1. De selectie voor komend weekend is hieronder te lezen.

Dankzij UP Events zijn de dames volledig in een nieuwe Canterbury trainingsoutfit gestoken.

  

Bestand: 
PDF-pictogram 2019 selectie GPS Kharkiv.pdf