DeGiro Ereklasse landskampioenschappen Dames en Heren

DeGiro Ereklasse landskampioenschappen Dames en Heren

Komende zaterdag zal in het Rugby stadion in Amsterdam blijken wie zich landkampioen 2019 mag noemen bij zowel de dames als de heren.
Na een spannende competitie, waarin meerdere clubs streden om een plek in de finale, is afgelopen zaterdag na de laatste competitie wedstrijden eindelijk duidelijk geworden wie dit jaar de finalisten zijn.

Landskampioenschap dames
AAC Rugby  – Rugby Club Delft
Kick-off 13.00 uur

Landskampioenschap heren
Rugby Club ’t Gooi – Rugby Club DIOK
Kick-off 15.00 uur

In 2018 werden de dames van Rugby Club the Bassets landskampioen en grepen de dames van Rugby Club Delft net naast de titel. Weten de dames van Rugby Club Delft dit jaar wel de Looien Lodje trofee te winnen? Of zijn de dames van AAC dit jaar sterk genoeg om de titel te bemachtigen waar ze al meerdere jaren om gespeeld hebben en die ze 2 jaar geleden ook wonnen?


Bij de heren heeft Rugby Club DIOK na 19 jaar weer kans de titel mee naar Leiden te nemen? Destijds was Rugby Club DIOK 10 jaar lang achtereen landskampioen. Of kan Rugby club ’t Gooi de titel prolongeren? In de competitie is het spannend gebleven tot de laatste speelronde. Rugby Club ’t Gooi eindigt als de nummer 1 in de competitie, maar wist in de tweede helft van het seizoen niet van Rugby Club DIOK te winnen.


Kom jij naar Amsterdam en je favoriete club aanmoedigen?


Het belooft een mooie dag te worden met 2 wedstrijden op het hoogste niveau. Rugby Nederland heeft weer zijn best gedaan er een gezellige te organiseren en er wordt uiteraard ook aan de kinderen gedacht. Onze kidszone zal aanwezig zijn voor jeugd en kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree.


We kijken er naar uit de clubs en hun supporters te verwelkomen op dit unieke evenement.

Entree €5,-
Kaarten zijn alleen aan de poort te koop.

 

Hierbij ook de links naar de livestreams:
Dames
https://www.youtube.com/watch?v=AqMyN7BGfmw

 

Heren
https://www.youtube.com/watch?v=MFs1L4-2JVM