Clinic: hoe geef je rugby op school

Clinic: hoe geef je rugby op school

Op zondag 13 maart komt vanuit World Rugby José Gorrotxategui. José houdt zich in Europa bezig met het project: “Get into Rugby”.
José legt in een theorie- en praktijksessie het ledenwervingsprogramma Get into Rugby uit. Het professionele programma wordt gefinancierd door World Rugby. In Nederland maken al veel clubs en scholen gebruik van dit succesvolle programma. Inmiddels hebben ruim 24.000 Nederlandse kinderen uit het basis- en middelbaaronderwijs genoten van rugbylessen op school. Met een aantal kleine aanpassingen kunnen ook studentenverengingen gebruik maken van dit programma.
In drie fases wordt de rugbysport geïntroduceerd: “Try, Play en Stay”. Op de website www.irbgetintorugby.com staat veel informatie: instructievideo’s, promotiemateriaal, lessen in PDF- formaat, presentaties en uitleg van de rugbysport. Door een speciale code aan te vragen kan een vereniging over deze gegevens gaan beschikken.
De clinic is gratis. Maximaal twee deelnemers per vereniging. U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar opleidingen@rugby.nl Maximaal 24 deelnemers op volgorde van aanmelding.
Na de aanmelding ontvangt u een bevestiging en een uitnodiging.

Locatie: NRCA (Amsterdam, sportpark Eendracht, Bok de Korverweg)
Aanvang: 9.45 uur inloop- eindtijd 13.30 uur

 

Bestand: 
Afbeeldingspictogram GIR logo