Bondscoach Gareth Gilbert maakt teamselectie tegen Zwitserland bekend

Zoekveld

Bondscoach Gareth Gilbert maakt teamselectie tegen Zwitserland bekend

Vandaag maakt Bondscoach Gareth Gilbert de teamopstelling bekend van de TeamNL Heren XV voor de interland tegen Zwitserland. Dit is de tweede interland in de Rugby Europe Trophy Poule seizoen van 2018-2019.

Afgelopen zaterdag speelde de TeamNL Heren XV de eerste interland van dit seizoen. Tegenstander was Polen en op papier een zware wedstrijd daar de Poolse tegenstander al eerder dit seizoen had gewonnen van Tsjechië en Litouwen. Uiteindelijk wonnen de Nederlandse mannen ruim van Polen met 0-49 en is de eerste horde naar promotie genomen.

Aankomende zaterdag is de tweede ronde voor de TeamNL Heren XV en is Zwitserland de tegenstander. De Zwitsers wonnen afgelopen weekend met een geringe marge van Tsjechië, eindstand 17-5. Captain voor deze interland is Dirk Danen en wordt bijgestaan door co-captain Amir Rademaker. Vorig seizoen heeft Nederland net aan gewonnen ondanks een goede comeback in de tweede helft van de Zwitsers. Mis dit niet en kom onze heren aanmoedigen!

Tickets zijn nog steeds te koop via https://www.eventbrite.com/e/tickets-teamnl-heren-xv-v-zwitserland-51650015587?aff=ebdssbdestsearch 

Voor de Oranje fans die niet afreizen naar Amsterdam is de wedstrijd ook live te volgen via https://www.rugbyeurope.eu/2018-19-reic-men-xv-m5-netherlands-vs-switzerland