BONDSCOACH GARDINER MAAKT TEAMOPSTELLING TEGEN LITOUWEN BEKEND

BONDSCOACH GARDINER MAAKT TEAMOPSTELLING TEGEN LITOUWEN BEKEND

Bondscoach Gardiner maakt teamopstelling tegen Litouwen bekend

Na de close call van afgelopen zaterdag maken de Oranjeheren zich weer op, voor een nieuwe wedstrijd tegen Litouwen. Het zal je opvallen dat Zane voor aardig wat wissels heeft gekozen, met acht andere spelers ten opzichte van de wedstrijd tegen Polen.

“This is an exciting team. The players earned the right to play and worked really hard for it. We are looking to build more depth in the selection and want players to gain as much game time and experience as possible.”

Onder deze nieuwe spelers vallen ook drie jongens die we mogen feliciteren met hun eerste wedstrijdselectie:
• Lars Linnenbank
• Hugo Scholler
• Daan van der Avoird

Kevin Krieger zal wederom als captain optreden voor het team.

Interessant feitje: 70 procent van deze selectie is ooit gestart bij een Academy of NTC uit ons eigen Topsport Pathway.

Nog onder leiding van bondcoach Gareth Gilbert stond Nederland afgelopen juni tegenover Litouwen. Een dag waar je liever in plaats van rennend over een veld, liever lag af te koelen in het zwembad. Maar ondanks de warmte wist Nederland die dag overtuigend van Litouwen te winnen met een eindresultaat van 3-50. Nu is het tijd om het tegen ze op te nemen op ons thuisgrond in Amsterdam.

Dus trek je oranje kleding aan en kom zaterdag voor maar liefst twee geweldige interlands, naar Amsterdam. Tickets slechts tien euro in de voorverkoop en hier verkrijgbaar. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Foto door Gerard Spaans