Benefietgaladiner, 20 maart 2020

Benefietgaladiner, 20 maart 2020

Hierbij nodigen wij u van harte uit tot het bijwonen van het Benefietgaladiner Rugby Nederland 2020, dat dit jaar georganiseerd wordt op vrijdag 20 maart.

De opbrengst van dit evenement zal ten goede komen aan drie doelgroepen die wij een warm hart toedragen. Om te beginnen de nationale jeugdselecties onder 18 en onder 20. De opbrengsten van het gala zal hen financieel ondersteunen bij de voorbereiding op internationale toernooien. De beschermelingen van de SNSG vormen de derde doelgroep.

De avond heeft de vorm van een sit-down viergangendiner met diverse gastsprekers, muzikale optredens, en onderdelen als een veiling van unieke memorabilia plus een loterij. De prijs per couvert is 125 euro. U kunt bij uw reservering kiezen uit twee opties: u reserveert per tafel (keuze uit 8 of 10 zitplaatsen) of u boekt een x-aantal zitplaatsen.

Het geheel zal plaatsvinden op vrijdag 20 maart in de sfeervolle accommodatie van Fort St. Gertrudis, Haven 54 te Geertruidenberg en het programma is als volgt:
18.00 uur: Start ontvangst met een drankje en een amuse
19.00 uur: Start diner en entertainment-programma
23.00 uur: Start afterparty met live-muziek
00.30 uur: Afsluiting

Graag ontvangen wij z.s.m. uw reservering via emailadres gala@rugby.nl onder vermelding van uw naam en boekingsoptie (per tafel 8, tafel 10, of aantal stoelen). Toekenning van plaatsen zal plaatsvinden op volgorde van ontvangst van reserveringsaanvragen. Na ontvangst van uw mail krijgt u de factuur opgestuurd. Na betaling ontvangt u een bevestiging, die tevens geldt als toegangsbewijs.

Als u nadere vragen heeft, kunt u contact opnemen via een mail naar gala@rugby.nl.

Wij rekenen erop dat u in groten getale aanwezig zult willen zijn en gaan er van uit dat het opnieuw een geweldige avond gaat worden!


Benefietgaladiner Organisatiecomité,
(Rugby Nederland en SNSG)

Emma Fabri, Andy Meredith, Marten Vente, Joop Jansen, Kees Blaas