Beleef Rugby op de Olympic Experience

Beleef Rugby op de Olympic Experience

Van 6 tot en met 21 augustus wordt het Scheveningse sportstrand tijdens de Olympische Spelen omgetoverd tot een Olympisch Rio de Janeiro. Circa 5.000 sportfans van jong tot oud kunnen hier diverse sporten beoefenen, bekijken en beleven.  Van ± 10.00 t/m 17.00 uur zijn er allerlei verschillende sporten te beoefenen, onder begeleiding van meer dan 25 verschillende sportbonden (waaronder Rugby Nederland). Iedere dag wordt er een andere sport uitgelicht waarbij het Nederlands team aanwezig is.

In de namiddag tot middernacht zijn de Olympische Spelen live te zien op grote TV schermen op het strand om TeamNL aan te kunnen moedigen. Inclusief voor- en nabeschouwingen, entertainment en live beelden uit het Holland Heineken House in Rio. De aanwezigheid van (oud) topsporters en Olympiërs maken het evenement helemaal compleet. Wordt er een medaille gewonnen door één van de atleten van TeamNL? Dan wordt die specifieke dag gezamenlijk afgesloten met één groot feest!

SAVE THE DATE: 9 AUGUSTUS = RUGBYDAG
Optimaal genieten van rugby? Dat kan! Iedere dag wordt er een andere sport uitgelicht. Op dinsdag 9 augustus staat de Olympic Experience in het teken van rugby.  Het NTC zal op deze dag alle rugbyclinics verzorgen. Daarnaast worden er demonstratiewedstrijden gespeeld en is er live rugby uit Rio te zien op de grote TV schermen.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen gedurende dit prachtige evenement, je kunt je hier opgeven.

Meer tickets en informatie: www.olympicexperience.nl