Bekendmaking start selectie Jong Oranje U16, U17 en U18

Bekendmaking start selectie Jong Oranje U16, U17 en U18

Afgelopen seizoen heeft Rugby Nederland weer veel jonge talenten mogen verwelkomen op de landelijke Rugby Development Dagen (RDD) in Amsterdam.
Nu de laatste RDD heeft plaats gevonden zijn de selecties voor seizoen 2019/2020 bekend.

Jong Oranje U17 en U18
De huidige Jong Oranje U16 en U17 selectie schuiven door naar de U17 en U18 selectie van volgend seizoen. Door het jaar heen zijn er op de 4 RDD's al een aantal spelers die opvielen en bij de selecties zijn gevraagd en naar aanleiding van de laatste RDD is de selectie nog weer verder aangevuld. Namen met een sterretje zijn na aanleiding van RDD 4 toegevoegd, onderaan de pagina is de complete selectie te vinden. Spelers die zijn afgevallen zullen persoonlijke feedback ontvangen (hebben) van hun coaches. Indien je nu niet bij de selectie zit zal je echter geen persoonlijke feedback met toelichting ontvangen. Eind augustus zal per mail het programma voor komend seizoen bekend worden gemaakt door de staf van U17 en U18.

Staf U17 seizoen 2019/2020
Hoofd coach Alex Chang
Team Manager Daan Odufré
Coach Marc Mistou
Coach Marc Drenth
S&C Machiel van Kolck

Staf U18 seizoen 2019/2020
Hoofd coach Mara Moberg
Team Manager Maarten Witte
Coach Wiet van Duin
Coach Roberto Warmerdam
Coach Wilnus Versteijnen

Jong Oranje U16
Voor de Jong Oranje U16 selectie van volgend seizoen is er een nieuwe groep talenten geselecteerd (uit de U15 groep van afgelopen seizoen) die in september van start zullen gaan als nieuwe Jong Oranje U16 selectie. Deze is onderaan de pagina te vinden. Indien je nu niet bij de selectie zit zal je echter geen persoonlijke feedback met toelichting ontvangen.
Eind augustus zal het programma bekend worden gemaakt en de staf die de selectie zal gaan begeleiden. Per mail word je op de hoogte gesteld hierover.

Van harte gefeliciteerd met jullie selectie.  

Spelers die niet geselecteerd zijn zullen komend seizoen tijdens de RDD’s weer de mogelijkheid krijgen om op te vallen en op die manier heb je zo nog altijd de kans om voor een selectie gevraagd te worden.

Meer informatie over de RDD’s van volgend seizoen zal nog aan de clubs worden gestuurd en via onze kanalen worden gedeeld.
Hopelijk zien wij jullie terug in het nieuwe seizoen.

Bestand: 
PDF-pictogram Jong Oranje U16 Start selectie 2019-2020.pdf, PDF-pictogram Jong Oranje U17 Start selectie 2019-2020.pdf, PDF-pictogram Jong Oranje U18 Start selectie 2019-2020.pdf