Aankondiging Gert Visser scheidsrechter in interland tussen Luxemburg en Finland

Zoekveld

Aankondiging Gert Visser scheidsrechter in interland tussen Luxemburg en Finland

Rugby Nederland scheidsrechter Gert Visser zal aankomende zaterdag 14 april de arbitrale leiding nemen in de Rugby Europe Conference 2 North interland tussen Luxemburg en Finland. Een belangrijke wedstrijd voor beide landen daar Luxemburg 1ste staat in de poule en Finland 2de. Dit is niet de eerste keer dat Gert op het internationale theater verschijnt. Afgelopen februari mocht Gert Visser in Hong Kong al twee wedstrijden fluiten. 

Gert Visser over deze kans: “Deze kans was niet mogelijk zonder de hulp en ondersteuning vanuit Rugby Nederland. Een speciaal dankwoord gaat uit naar Mike Hoyer, als contactpersoon voor Rugby Europe en groot netwerk in de sport, die deze kans  aanbood aan de scheidsrechters in Nederland. Ik kan het ten zeerste aanbevelen aan scheidsrechters, die de wil hebben om te groeien en te leren, om dergelijke kansen met beide handen aan te grijpen. Het fluiten van wedstrijden buiten de comfortzone, door de onbekende omstandigheden, teams en spelers, maakt het een enorme uitdaging maar zeer waardevol om je verder te ontwikkelen als scheidsrechter.

Hopelijk dat Rugby Europe ziet dat niet alleen de Nederlandse nationale selecties beter presteren maar ook de kwaliteit van de  scheidsrechters toeneemt in Nederland. Wellicht, door dergelijke initiatieven, dat we in het volgend interland seizoen nog meer Nederlandse scheidsrechter gaan tegenkomen op de internationale velden. Wie weet…..”

De kick-off van de wedstrijd is 16:00 NL tijd en live te volgen via http://www.rugbyeurope.eu/2018-rugby-europe-international-championships-m10-luxembourg-vs-finland