Blog With Large Image

Zoekveld

Hoe gezond is jouw rugbyclub?

Meten is weten, dat geldt ook voor een rugbyvereniging die zo goed mogelijk in wil spelen op de behoeften van haar leden en haar omgeving. Onderzoek is daarvoor hét middel.

"Life's a beach"

Onze langgerekte ellipsvormige bal houdt de gemoederen bezig. Of het nu gaat over League of Union, American of Australian Football, Tens, Touch of Sevens; het speelei staat gelijk aan vertier. Maar één zonovergoten variant blijft ironisch genoeg nog teveel in de schaduw in het Nederlandse rugbylandschap: Beach Rugby 5s.

DEGIRO Ledenactie

DEGIRO, hoofdsponsor van Rugby Nederland, wilt u graag kennis laten maken met haar diensten. Daarom heeft DEGIRO een speciale promotie opgezet, exclusief voor de leden van Rugby Nederland. Tot en met 19 juli kunt u een rekening openen bij DEGIRO en € 500,- transactietegoed ontvangen.

Dames 7s Toernooi Winnaar EK Trophy Poule 2018

De Dames 7s winnen ook Leg 2 van de Rugby Europe Trophy Poule. Hiermee eindigen zij na twee speelronden bovenaan en mogen zich Toernooi Winnaar kronen van de Trophy Poule 2018. Hierdoor keren de Dames 7s, samen met Oekraïne, volgend jaar weer terug in de Championship Poule. Daar waar zij horen.

Hieronder de eindscores van beide dagen.

Pagina's