Vacatures

Zoekveld

GEZOCHT

Rugby Nederland kent twee soorten commissies:
Commissie van bijzondere opdracht: wordt aangesteld door en rapporteert aan de ALV
Commissie van ondersteuning: wordt aangesteld door en rapporteert aan het bestuur van Rugby Nederland
Hieronder worden in het kort de taakomschrijvingen en functieprofielen van de commissies en vacatures beschreven.

Een meer gedetailleerde omschrijving van de taken en verantwoordelijkheden van de commissies worden door de nieuwe leden van de commissies opgesteld en maken onderdeel uit van het HHR.

 

STAGIAIRE MEERJAREN OPLEIDINGS PLAN

We zoeken voor de periode augustus t/m december 2017 (of in overleg) een stagiaire om ons te ondersteunen in de ontwikkeling van het Meerjaren Opleidingsplan (MOP).
De stagiaire zal de Technisch Directeur ondersteunen in de opmaak en invulling van het MOP, we zoeken daarom een student die een opleiding volgt in de richting van Communicatie of Sport Management.
Daarnaast zul je goede kennis van de Engelse taal moeten hebben, omdat er op ons bondsbureau veel in het Engels wordt gecommuniceerd.
Voor meer informatie en om te solliciteren naar deze functie neem contact op met topsport@rugby.nl.

STAGIAIRE VIDEO PRODUCTIE

Voor de periode van augustus t/m oktober 2017 zijn wij opzoek naar een stagiaire video productie, om ons te ondersteunen in het ontwikkelen en produceren van trainingsvideo’s.
Bij voorkeur ben jij een student aan een communicatie of productie opleiding, je hebt ervaring met het maken video clips.
De opnames van de diverse clips worden in augustus overdag gefilmd. De andere maanden heb je de tijd om de opnames om te zetten tot videoclips.
Voor meer informatie en om te solliciteren naar deze functie neem contact op met topsport@rugby.nl.

Team Manager U16:

In deze functie is het noodzakelijk dat je bij de te plannen RDD dagen (5x per seizoen) aanwezig bent en de diverse trainingsdagen (1 á 2x per seizeon). Verder is in deze rol de communicatie naar ouders/spelers belangrijk en met het bondsbureau, vooral de Topsport Coördinator. Bij interesse voor deze functie graag een mail sturen aan topsport@rugby.nl.

Team Manager NTC:

Voor deze functie is het belangrijk dat je minimaal 1 dag in de week op maandag, dinsdag of woensdag aanwezig bent voor ongeveer 3 uur. Deze persoon organiseert de maaltijden, kleding, spreekuur met spelers. Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met rugby affiniteit en het liefst een (student) Sport Management. Voor deze functie zal een vrijwilligers vergoeding van toepassing zijn. Bij interesse in deze functie stuur dan een email aan topsport@rugby.nl.