Laatste Nieuws

Zoekveld

Terugblik EK U18 in de Rugby Europe Trophy Poule

Op 7 april vertrok Jong Oranje U18 onder leiding van bondscoach Tijmen Vader richting Bretagne, Frankrijk om te strijden om de EK U18 Trophy. In voorbereiding op dit EK is er door een groep van 45 spelers de afgelopen twee jaar intensief getraind.

Rugby Development Dag 5 groot succes!

Afgelopen zaterdag 22 april vond de laatste Rugby Development Dag (RDD5) van het seizoen 2016-2017 plaats. De laatste RDD wordt traditioneel afgesloten met een toernooi op het Nationaal Rugby Centrum te Amsterdam.

Tim Visser - Get into Rugby- op 1 juli in Amsterdam

London, 25 april 2017 – Toprugbyspeler Tim Visser, de eerste Nederlandse rugbyer die ooit op het WK heeft geacteerd en in de finale van de European Challenge Cup speelde, komt ook dit jaar weer naar Nederland. Op zaterdag 1 juli zal hij in Amsterdam aan 200 kinderen een volledige trainingsdag verzorgen.   

Terugblik op EK van Jong Oranje U20

Afgelopen 24 maart reisde Jong Oranje U20 af naar Boekarest in Roemenië om daar aan het EK U20 Championship deel te nemen. Zij speelden de eerste wedstrijd op 26 maart tegen Portugal. De volgende wedstrijden stonden gepland op 29 maart en 1 april. Coaching staf Marcello Melpignano, Matt Roper en Simon Fitzgerald zijn zeer trots om met dit jonge team aan te mogen treden op het EK U20.

Erelid Hans Blijenberg op 71-jarige leeftijd overleden

Hans Blijenberg, erelid van Rugby Nederland sinds 1993, is zondag 16 april op 71-jarige leeftijd overleden in Bogor, Indonesië. Hans kampte al langer met  zijn gezondheid. Tijdens zijn vakantie in Indonesië werd Hans getroffen door een infectie welke hem uiteindelijk, in zijn kwetsbare conditie, noodlottig werd.

Pagina's